CCR

Om hjemmesiden

Hjemmesiden crrdenmark.com tjener som præsentationsvindue for Centre for Clinical Robotics (CCR).

På hjemmesiden kan du finde

  • generel information om CCR, herunder kontaktinformation
  • information om forskning og forskere, som er tilknyttet CCR
  • oversigt over projekter
  • nyheder

Brug af hjemmesiden

Hjemmesiden ccrdenmark.com er underlagt gældende dansk ret, og derudover gælder følgende betingelser for brug af hjemmesiden:

Al tekst, illustrationer og fotos på hjemmesiden tilhører CCR (dvs. Syddansk Universitet og/eller Odense Universitetshospital) og må ikke på nogen måde misbruges. Det må heller ikke videresælges, anvendes i annoncer eller på anden måde bruges kommercielt. Indholdet på hjemmesiden må ikke ændres indholdsmæssigt eller teknisk uden CCR’s skriftlige samtykke.

De hjemmesider, som ccrdenmark.com er forbundet til via links, er ikke under vores kontrol, og vi er ikke ansvarlige for indholdet på de hjemmesider eller for de links, som de hjemmesider indeholder.

Brugen af denne hjemmeside sker på brugerens eget ansvar. Der tages forbehold for fejl, ændringer eller manglende opdatering af informationerne. CCR fraskriver sig ethvert ansvar for skade på programmer og udstyr, fx som følge af virus, som skyldes brug af denne hjemmeside.

Denne hjemmeside indeholder billeder og videoer af genkendelige personer. Personer, som er på billeder eller video på hjemmesiden, kan skrive til [email protected], hvis det ønskes fjernet.

 

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig CCR’s nyhedsmails via formularen på forsiden.

Vores nyhedsmails udsendes ikke med fast frekvens, men når der er relevant og interessant nyt at fortælle. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet via linket nederst i nyhedsbrevet eller ved at skrive til [email protected].

Nyhedsbrevet administreres via Sendinblue, som vi har en databehandleraftale med. Den eneste information, du opgiver ved tilmelding er dit navn og din mailadresse.